diumenge, 11 de juliol del 2010

REFLEXIONS SOBRE LA MANIFESTACIÓ EN CONTRA DE LA SENTÈNCIA DE L'ESTATUT. 10 DE JULIOL DEL 2010

5 Detalls després d'observar la manifestació d'ahir:
1- L'augment de la desafecció ciutadana cap als polítics ha arribat a un punt màxim.No crec que es pugui refer fàcilment. Tenia que ser una manifestació d'entitats civils i de persones a títol individual, els polítics semblava que sobraven.... després arriben les eleccions i ningú vota.
2- La manifestació d'ahir va servir al nou partit Reagrupament del senyor Carretero per promocionar-se hàbilment i donarse a conèixer. A veure quanta gent que ahir et donava cops a l'esquena el votarà... el mateix pel senyor Laporta.
3- El rèdit electoral d'aquesta manifestació no serà per ERC, encara que ho pugui semblar, sinó per CIU, les seves cares d'alegria eren indisimulables.
4- L'independentisme ja no es cosa només de gent jove, sinó de gent molt més gran, de caràcter intergeneracional, molt bé, era maco veure gent d'avançada edat tant ilusionada.
5- la polarització de la societat catalana, o ets independentista o ets espanyolista, i qui no és cap de les dues coses? s'ha d'estar en un bàndol o en un altre?